середу, 13 березня 2024 р.

 


ВШАНУВАЛИ 210-У РІЧНИЦЮ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

    У п'ятницю, 8 березня, у приміщенні Білобожницького будинку культури відбулася літературно-музична година до 210-ї річниці від дня народження великого національного генія, пророка та мислителя України Тараса ШЕВЧЕНКА «Світе тихий, краю милий, моя Україно...», організована всіма працівниками бібліотек Білобожницької громади.
    Програма заходу включала в себе декламаторські та вокальні номери, а також тематичну виставку народних промислів, що підготували працівники бібліотек нашої громади спільно з найактивнішими талановитими відвідувачами бібліотек. До проведення даного заходу також долучились учні та учениці Білобожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів та працівники культури Білобожницької громади.



    В Білобожницькой ЗОШ І-ІІІ ступенів шкільний бібліотекар оформив книжкову виставку
" Тарас Шевченко - славетний син України".


В бібліотеці оформлена стіна "Ілюстрації до творів Тараса Шевченка"
Вчителі початкових класів оформили дошки до дня народження Т.Г. Шевченка. Провели бесіди, читання творів Тараса Шевченка.


Вчитель образотворчого мистецтва оформила виставку малюнків до творів Т.Г. Шевченка.

Минатимуть роки, спливатимуть віки, а Тарас Шевченко залишатиметься у пам’яті нащадків, бо є й буде Україна, і український народ, який пам’ятає його заповітні слова. Його антиімперська творчість сьогодні як ніколи підіймає бойовий дух українського народу.
Отож шануймо пам'ять Великого Кобзаря і, озброївшись його могутнім словом, не даймо ворогам стерти з лиця землі українську мову, нашу рідну культуру та державу!
"Борітеся — поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава.
І воля святая!"

Немає коментарів:

Дописати коментар