пʼятницю, 8 травня 2015 р.

       23 квітня 2015 року в нашій школі відбувся семінар директорів загальноосвітніх навчальних закладів району.Тема зібрання " Проведення Дня цивільного захисту в школі".
         Була  проведена загальношкільна лінійка (урочисте відкриття Дня цивільного захисту та навчально-методичні заходи: практичні, класно-групові заняття, семінари, бесіди, вікторини, спортивні естафети з елементами ЦЗ (ЦО) , відкриті уроки відповідно до розділів  « Основи цивільного захисту» та « Основи медико-санітарної підготовки» програми предмета « Захист Вітчизни».














 На високому методичному рівні проведені відкриті уроки з ЦЗ в 2класі - класний керівник Лучка О.М.., в 6 класі - класний керівник Швалюк Л.Б.., в 7 класі - класний керівник Греньків О.В. в 10-11класах – учитель медико-санітарної підготовки Павшок Л.Л. та медична сестра школи Пліщук  Л.В..
         Виступ шкільної агітбригади «Екобумеранг» (керівник – Романів Г.П.) викликав жвавий інтерес в учнів 1-8-х класів і сприяв поглибленню знань і придбанню практичних навичок з екології.
Для учнів 5-8 -х класів, було проведено вікторину. В ході проведення усної вікторини з питань ЦЗ гарну активність і знання показали учні 7 класу
        Учні 1-11- х класів активно взяли участь у випуску плакатів та  малюнків: «Кращі малюнки учнів:  Криси Тетяни (2 клас),  Яцкова Олександра (5 клас), колективна робота учнів 7 класу.



          







  


















         В коридорі школи була  оформлена книжкова виставка шкільним бібліотекарем Кушнір К.Є.на тему:
" Вогонь-це не для гри-
Пам'ятай про це завжди!" ,а також виставка ілюстрацій на пожежну тематику .




Немає коментарів:

Дописати коментар