понеділок, 5 грудня 2016 р.



         20.11.12016р. в Білобожницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся ярмарок. 
        Три дні ярмаркували! Кекси, пиріжки, перекладанці, торти, канапки, піци, заливні смаколики, а поверх того ще різні фрукти, соки і напитки.Чого тільки не було на нашому шкільному ярмарку, як у незапам’ятні часи в Україні!
       А ще, ми знаємо, на ярмарку можна було відпочити і повеселитися, зустрітися з родичами, знайомими, друзями, обмінятися думками, рецептами, своїми знаннями та секретами.Бо осінній ярмарок — це справжнє свято з мандрівними артистами, які водили дресированих звірів; зі скоморохами в яскравому і смішному одязі; з гадалками, акробатами та борцями.


На ярмарок завітали директор школиЛесик л.А.та отець Любомир.



На ярмарку учні 2 класу з вчителем початкових класів Гнатишин О.Й.


        Тому наступного дня, в п’ятницю, завершився навчальний тиждень фестивалем української пісні в традиціях осіннього ярмаркування.Кожен клас – від найменших до найстарших – інсценізував улюблений музичний твір. Приємно відзначити яскраві виступи чи не кожного колективу, адже спільно взявшись до справи завждиотримуємо бажаний результат, вартий уваги.Завдяки цьому, мабуть, захід пройшов на одному диханні, з веселим настроєм і величезним емоційним враженням!







Виступ учнів 7 класу.




Виступ учнів 3 класу.


Немає коментарів:

Дописати коментар