пʼятниця, 20 листопада 2020 р.


                                                     День гідності та свободи в Україні.
   Свято День гідності та свободи має сталу дату відзначання. Щороку це відбувається 21 листопада . Свято започаткував у 2014 році п’ятий президент України Петро Порошенко указом "Про День гідності і свободи".                                                                                                              Пам’ятну дату запровадили з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження й донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події, які мали місце в Україні на початку XXI століття.
Українці вшановують патріотизм і мужність свої співвітчизників, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.
    Шкільна  бібліотека  представляє бібліовітрину «Україна: неалежність,гідність, свобода".». Тут представлені матеріали, присвячені героям і подіям Революції Гідності, що побудила в душі кожного українця потяг до свободи та волі.



Педагог -організатор оформив фотозону.Учнями проведено віршований флешмоб.




Немає коментарів:

Дописати коментар