четвер, 7 грудня 2023 р.

 

Добра казка Миколая не зникає!

    Кожного року напередодні християнського свята Миколая наш освітній заклад проводить Передмиколаївську ходу «ангеликів». Уже склалася шкільна традиція, що цю місію виконують учениці 5-х класів. Заходячи у кожен клас із піснею про Чудотворця, звіщають про добрі справи Миколая і закликають учнів та учениць прагнути бути слухняними, старанними дітьми, робити добрі справи, щоб заслужити від Святого Миколая опіку, заступництво та подарунки…
В цей переддень шкільні «ангелики» розносять солодощі від наших благодійників - ПАП "Дзвін" та "Кернел". Так, завдяки доброму імені Святого Миколая, високим моральним цінностям та глибокій вірі в Бога і праведності існування на землі наші аграрії доводять, що не гроші, а любов, порядність, доброчесність і благородство правлять світом.
    Дякуємо Вам, дорогі меценати, за те, що своєю невтомною працею творите краще життя в Україні та завжди знаходите можливість продовжувати традицію добрих справ Святого Миколая!
    В шкільній бібліотеці оформлена книжкова виставка про святкування свята Миколая під назвою:
                        " Із неба в український край іде Святий Миколай". Учні можуть дізнатися про святкування свята та історію свята. Зібрана активом бібліотеки збірка віршів про Миколая.





Немає коментарів:

Дописати коментар