понеділок, 22 січня 2024 р.

                                                    

                                               З ДНЕМ СОБОРНОСТІ, МОЯ УКРАЇНО!

   Щорічно 22 січня Україна відзначає важливе та значуще свято — День Соборності, присвячений об'єднанню України, яке відбулося у 1919 році.  Вперше свято встановили у 1999 році як памʼять про "велике політичне та історичне значення об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки для утворення єдиної (соборної) української держави". 

     Цей день покликаний нагадати кожному українцю про важливість свободи та незалежності. А також про те, що соборність — це не тільки спільна територія, а й духовна єдність, спільні ідеали, цінності та прагнення.

      У цей важливий для кожного українця день хочеться побажати, щоб над нашою землею завжди світило сонце і майорів синьо-жовтий стяг! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети — процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.  І  ніякі перешкоди хай не зможуть нас розділити! Пам'ятаймо про це і йдімо до перемоги разом💛💙 

                                                          Слава Україні! Героям слава!

В шкільній бібліотеці оформлена книжкова виставка " З ДНЕМ СОБОРНОСТІ, МОЯ УКРАЇНО!"




Немає коментарів:

Дописати коментар