вівторок, 13 жовтня 2015 р.


30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек.





30 вересня у нашій країні відзначається Всеукраїнський день бібліотек.

Незважаючи на бурхливий розвиток інформаційних технологій, людство, на щастя, і досі не може уявити життя без книги, яка допомагає перетворювати людину в Особистість, виховуючи в ній прекрасні духовні якості.
             Бібліотека – це своєрідна пам'ять людства, у якій зберігаються знання, накопичені протягом багатьох віків різними народами.
               Бібліотекар завжди займав особливе місце у духовному житті суспільства. Декому може здаватися, що робота бібліотекаря не така важлива і корисна, як, скажімо, робота будівельника або лікаря, адже кінцевий результат у цій професій побачити неможливо. У сучасній бібліотеці нові форми обміну інформацією гармонійно поєднуються з класичною бібліотечною практикою, вдумливою роботою з книгою, що забезпечує живий зв’язок часів та поколінь.

Шановні читачі, користувачі бібліотек!
Всіх шанувальників її Величності Книги вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

              Шановні володарі книжок та книжних полиць, покровителі каталогів та картотек, заручники періодичних видань, газет та журналів!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
                 Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

В бібліотеці оформлена виставка " Бібліотеки у світі, що змінюється"

Немає коментарів:

Дописати коментар