пʼятниця, 9 жовтня 2015 р.

Зустріч педагогічного колективу з своїм учнем воїном АТО Михайлом Підвисоцьким.
   
    



     








 Михайло Підвисоцький з один із десантників, які відслужили у зоні АТО та, зокрема, захищали Донецький аеропорт. Перші дні вересня 15 бійців 80-ї аеромобільної бригади, мобілізованих із Західної України більше року тому, зустрічали на залізничному вокзалі у Тернополі. Рідні та друзі українських військових не стримували радості від зустрічі, а бійці говорили , якщо у цьому буде потреба, повернуться на фронт.
9 вересня 2015 року педагогічний колектив Білобожницької школи І-ІІІ ступенів зустрівся з колишнім учнем школи Михайлом Підвисоцьким . До рідної школи Михайло прийшов з подарунком. Він приніс прапор на якому написав "З Вірою! З Надією та Любов'ю!".Це прапор зараз майорить при вході до школи.Зустріч воїном -земляком відбулась в теплій , дружній обстановці. Міша зустрівся зпершою вчителькою Лучко О.М., класним керівником Павшок Л.Л.
Адміністрація школи подарувала йому книжку Швалюк Л.Б.вчителя історії нашої школи про рідне село"Стежина до рідної хати" та картину вишиту бісером на якій зображенні символи нашої держави. 


Немає коментарів:

Дописати коментар