четвер, 15 жовтня 2015 р.








Вчитель - це не професія, а велике покликання




Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами ще зі шкільних часів - День вчителя.
Багато хто називає професію вчителя особливим .
Чудова професія вчителя знайшла своє визнання не тільки в наших серцях. Починаючи з 1994-го року це особливе професійне свято - День вчителя, було визнано і на міжнародному рівні. Всесвітня організація з питань освіти, науки і культури - ЮНЕСКО, внесла цей День в список офіційно затверджених міжнародних свят, важливість яких невід’ємно підкреслюється для всіх національностей і культур нашої планети і відзначається, за даними проекту DilovaMova.com, щорічно 5-го жовтня.
Підтримуючи цю добру традицію, в професійне свято працівників освітньої системи - День вчителя, ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх вчителів та педагогів.
 Бажаємо їм міцного і непохитного здоров’я, трепетного ставлення їх учнів і найкращих успіхів у будь-якому освітньому процесі до якого нас приводить наше багатогранне життя! 
2 жовтня 2015 року у Білобожницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся святковий концерт присвячений Дню вчителя, який проходив у актовій залі.
В актовій  залі повний аншлаг. Концерт розпочався сценкою « Сучасний вчитель» у виконанні учнів Дідюка Ярослава, Лесик Софії, Подольського Роберта, Павлюха Віталія.






Виступав змішаний хор молодшої вікової групи учнів, дівочий ансамбль.









Звучала  і обігрується пісня « Вчителі-воїни світла, воїни добра». Автор слів і режисер постановки педагог- організатор Ромнів Г.П. 
         Виконувалась сценка  « Хочу стати конкурентно -спроможним педагогом» у виконанні учнів 11 класу.








 Виступ хору дівчат Білобожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів керівник Ставнича Н.П.
Хор дівчаток виступав в м.Чорткові у святковому концерті присвяченому Дню вчителя.



Шановні колеги!
Прийміть найщиріші вітання
з Днем вчителя!
Бажаю Вам міцного здоров'я, миру, 
сімейного затишку, родинного тепла, 
дружнього взаємопорозуміння та підтримки, 
невичерпної енергії і творчої наснаги!
Хай здійсняться всі ваші творчі задуми!

Немає коментарів:

Дописати коментар